Receptionist

Till vårt kontor, fördelat på två våningar i Chalmers Teknikpark, söker vi nu en positiv, social och serviceinriktad medarbetare på heltid med start omgående.

Vilka är Dina arbetsuppgifter? Du tar emot våra besökare med ett leende på läpparna, ser till att kontorets allmänna ytor alltid är i topptrim och att alla möten rullar på friktionsfritt. Du planerar och ordnar det praktiska vid konferenser och andra externa och interna events och har kontakt med leverantörer och fastighetsförvaltare samt gör inköp av kontorsmateriel och andra förbrukningsvaror. Du kommer också att boka resor och hotell och därigenom avlasta och underlätta för våra medarbetare att fokusera på sitt arbete.

Du kommer också att vara vår Mood Manager och får gärna driva roliga och utvecklande projekt som mynnar ut i något givande för besökare och kollegor så att FCC är en trevlig och inspirerande arbetsplats att vara på!

Vem är Du? Du är positiv, social och lyhörd och har en naturlig fallenhet för service. Du har också öga för detaljer, är strukturerad och tycker om att stötta i både stort och smått. Du har lätt för att skifta fokus och prioritera. Vi tror att Du arbetat några år inom ett serviceyrke och kan utföra arbetet på ett självständigt sätt, men Du kommer också att arbeta i nära samarbete med den övriga administrationen.

Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet, främst Word och Powerpoint och är bra på att formulera Dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort är också en nödvändighet, då Du kommer att utföra diverse ärenden och inköp.

Vilka är vi? Fraunhofer-Chalmers Centre (FCC) är ett svenskt centrum för industri-matematik som med våra 80 anställda framgångsrikt verkar i gränslandet mellan akademisk spetsforskning och industriellt nyttiggörande. Tack vare vår kompetens inom modellering, simulering, optimering och dataanalys av produkter och processer har vi kunnat hjälpa fler än 200 nationella och internationella kunder och samarbetspartners sedan starten 2001.

Fields with (*) are compulsory.

© 2014-2022  Fraunhofer-Chalmers Centre